Over TeamForge


Over TeamForge

TEAM: groep personen die samenwerken naar één doel

FORGE: smederij

Wie wij zijn

Roderick Göttgens is voormalige (interim) manager en teamcoördinator met uitgebreide ervaring in het bouwen, ontwikkelen en leiden van High Performance Organisaties en High Performance Teams in soms extreme omstandigheden. Ik werk nauw samen met vaste partners, die elk op hun gebied hun strepen hebben verdiend. Zo bieden we samen organisaties en teams maximale ontwikkeling en groei.  Het is de missie van TeamForge om het potentieel van elke organisatie en elk team om te zetten in groei en succes door het aanbieden van (maatwerk) teamtrainingen, workshops, keynote presentaties en (strategisch) advies.

Wat we doen

Wij bieden organisaties ongeëvenaarde oplossingen om tot High Performance te komen. Door challenges, instructies, (zelf-groei) oefeningen, teamcoaching, workshops en keynote presentaties. Dat doen we op een unieke, onconventionele en uitdagende wijze. Hierbij gaan we het liefst naar buiten, letterlijk. Op de Amsterdamse Waterleiding Duinen prikkelen we en dagen we teams uit om uit hun comfortzone te stappen. Om daarmee in elke organisatie blijvende elite-teams te creëren.

Onze missie

Wat onderscheidt een team van een elite-team? Wat maakt een team tot een High Peformance Team? Wat zorgt er voor dat een team op creatieve en innovatieve wijze de uitdagingen van deze constant veranderende wereld aankan en tot een succes maakt? Dat zijn niet alleen de processen en methodieken. Dat is niet primair de kennis en kunde die elk teamlid meebrengt. Het is de manier waarop elite-teams naar teamwork kijken, hoe ze dit uitvoeren en hoe ze dit leven. Dat is wat hun onderscheidt van de rest! Teamwork is namelijk primair een vertrouwens- en mentaliteitskwestie! En dat ’separates the boys from the men’. Een elite-team ziet teamwork als “onbaatzuchtig samenwerken aan een gemeenschappelijk doel”.

Elke organisatie kan haar eigen elite-teams creëren om een High Performance Organisatie te worden. Elke organisatie kan beschikken over High Performance Teams die haar de voorsprong bieden die nodig is, die haar het fundament bieden om flexibel en met veel aanpassingsvermogen om te gaan met de constant veranderende wereld. Die werken op basis van elite-team principes. Dat is niet alleen voorbehouden aan “the happy few”. Elke organisatie kan dat leren en ontwikkelen. Elke organisatie kan daarmee de absolute basis leggen om Agile te worden, te zijn en te blijven.

TeamForge ziet het als haar missie dat potentieel van elke organisatie om te zetten in realiteit en succes!