TeamForge Services

Wij bieden een breed scala aan programma's voor leiders, teams en individuen,
die het maximale uit hun organisatie, teams en zichzelf willen halen.

High Performance Organisatie Consultancy

Wij bieden korte en lange termijn programma's, specifiek ontwikkelt om jouw organisatie te ondersteunen in jullie weg naar High Performance. Hierbij focussen we ons op hoog-, midden- en laagmanagement en -leiderschap, teams, afdelingen en hun onderlinge samenwerking en informatiedeling. Na een op locatie uitgevoerde assessment van jullie bedrijfsdoelstellingen en -uitdagingen, aangevuld met interviews met vertegenwoordigers uit verschillende onderdelen van jouw organisatie, ontwikkelen wij een op maat gemaakt programma om zo het maximale uit jouw organisatie te halen. Onze programma's hebben een gemiddelde lengte van 3 tot 6 maanden en richten zich op de hele organisatie.

TeamForge kennismakingsworkshop
TeamForge - Team development in de duinen

High Performance Team Development

Wij bieden teamcoaching in de vorm van action-learning: niet alleen oefeningen doen en praten over teamwork, maar het ook daadwerkelijk uitvoeren. In een uitdagende omgeving, bij voorkeur buiten in één van Nederlands ruwste terreinen: de Amsterdamse Waterleiding Duinen. We creëren teamcoaching- en teambuilding programma's waar de teams nog lang over zullen napraten. Jullie worden uit jullie comfortzone gehaald, waardoor maskers afvallen. Door te doen en door te ervaren, met elkaar, werken we aan (team)leiderschap, vertrouwen, teamability, taken & verantwoordelijkheden, communicatie, samenwerking met andere teams, etc.
Onze programma's bouwen we op in fasen: In de eerste fase starten we vaak met een (of meerdere) workshop(s) in relatie tot  teamwork en perceptie: jouw kijk op de wereld bepaalt hoe jij acteert binnen een team. Als jullie dat scherp(er) hebben van elkaar, volgt de volgende fase: executie. In een uitdagende omgeving worden jullie uitgedaagd en uit jullie comfortzone gehaald om zo in een korte periode een stijle team leercurve door te gaan. Elk programma wordt afgesloten met een scherpe terugkoppeling en evaluatie. Onze teamcoaching programma's kennen een doorlooptijd van gemiddeld 1 tot 2 maanden.

High Performance Individual Coaching

We prikkelen je, we dagen je uit. We zijn niet je beste vriend. We zijn jouw coach en die zeggen de dingen die je moet weten en die je moet horen om ook daadwerkelijk te kunnen groeien! Daarvoor moet je uit je comfortzone durven stappen, de dingen anders durven te bezien. Je moet het aandurven om in die spiegel te kijken en er vol voor te durven gaan. De belangrijkste les die je moet ervaren is dat je zelf je grootste blokkade vormt om je doelen te bereiken. Overwin je die blokkades, dan word je 'unbeatable' en zul je elk doel kunnen behalen! En wij helpen je daar bij. Wij houden daarbij niet zo van de standaard manieren van coachen en werken. Leren doe je door erop uit te trekken, de onderwerpen die we bespreken te ervaren, toe te passen in de praktijk. En zo kom je stapje voor stapje bij het bereiken van je doel. Een individueel coachingstraject duurt tussen de 2 en de 12 maanden, waarbij we op gezette tijden bij elkaar komen om te evalueren, te reflecteren en vooruit te zien.