Keynote presentaties


Beschikken over "Special Forces"

‘Ik train commando’s in de corporate wereld’, legt Roderick Göttgens uit als je hem vraagt wat hij doet. Zit hij dan in het leger? Nee, hij is zelf nooit een commando geweest. ‘Maar ik leid ze wel op’. En dan begint een boeiend gesprek over High Performance Organisaties, de kracht van High Performance Teams, zijn bovenmatige interesse in commando’s, Navy SEAL’s en elite teams. Als Team Performance Coach legt hij uit welke wijze lessen organisaties van deze teams kunnen leren. Gebaseerd op eigen onderzoek, maar vooral ook gebaseerd op eigen ervaringen met deze teams.

Onze passie, drive, ervaringen en energie delen we graag!

Met een enorme hoge dosis energie neemt Roderick zijn toehoorders mee naar een wereld waarin High Performance de enige optie is. In zijn inspirerende en interactieve presentaties vertelt Roderick wat het inhoudt om constant uitgedaagd te worden en het maximale uit jezelf te moeten halen. Hij vertelt over de lessen die hij zelf heeft geleerd, maar ook over de lessen die we van elite-teams kunnen leren.

Zijn lezingen inspireren, prikkelen en dagen uit. Wat betekent het om in uitzonderlijk flexibele en agile teams te werken? Je zult verbaasd zijn wat nodig is om als team de elite status te bereiken. Het is niet wat je denkt!

Dat doen we op twee manieren:

  • Lezingen met een informatief karakter. Waarom behoort het ene team wel tot de elite en de ander niet? Wat maakt een team tot een High Performance Team? Wat hebben meesterschap, bescheidenheid en een winnaarsmentaliteit hier mee te maken? Kortom: wat maakt een team ‘unbeatable’? Vragen die bijna elke organisatie zichzelf stelt of moet stellen! We nemen de toehoorders mee in de wereld van elite-teams en leggen uit wat deze teams tot de elite laat behoren. En nog belangrijker: wat kan elke organisatie doen om zelf ook tot de elite te gaan behoren;
  • Workshops met een meer didactische invalshoek. We laten de toehoorders ervaren wat de Unbeatable Team Filosofie inhoudt. In een serie van 'challenges' laten we jullie zien hoe elite teams werken en welke kracht daar vanuit gaat.
In overleg kijken we ook altijd hoe we met kleine aanpassingen de lezing of de workshop kunnen laten aansluiten op uw specifieke situatie en / of behoefte.

Boekingen voor lezingen en workshops verlopen via Speakers Academy. U kunt ook het formulier op deze pagina gebruiken om uw interesse kenbaar te maken.

Interesse? Neem contact op