High Performance Individual Coaching


Je wilt nog beter functioneren, nog effectiever zijn als manager, teamlead of teamlid. Je wilt uitgedaagd worden om je doelen te halen. Maar je hebt ook behoefte aan een professioneel klankbord. Iemand die je 'empowered' om over je struikelblokken heen te stappen en vol voor je doelen te gaan. Dat is precies wat Performance- & Mental Coaching van TeamForge je biedt! Uitdagend, prikkelend en groeiend!

Finding Your Unbeatable Self

Waarom zou je dit doen?

Jij wilt wel veranderen, de zaken anders aanpakken, maar hoe sla je die nieuwe weg in? Je hebt het tenslotte razend druk, continu, elke dag! Je wilt wel tijd nemen om eens een stapje terug te doen en te bekijken hoe je bepaalde zaken kunt verbeteren. En je probeert het ook wel anders te doen, maar makkelijk is anders.

Herkenbaar? Natuurlijk, want hier lopen we allemaal tegenaan!

Performance- & Mental CoachingOm werkelijk te groeien moet je uit je comfortzone durven stappen, de dingen anders durven te bezien. Je moet het aandurven om in die spiegel te kijken en er vol voor te durven gaan. De belangrijkste les die je moet ervaren is dat je zelf je grootste blokkade vormt. Jij bent zelf de grootste blokkade in het jezelf veranderen en je doelen bereiken. Laat je dat los, dan word je 'unbeatable' en zul je elk doel kunnen behalen!!

Onze methode

Uiteraard helpen wij je daarbij, want je staat niet alleen. We prikkelen je, we dagen je uit. We zijn niet je beste vriend. We zijn jouw coach en die zeggen de dingen die je moet weten en die je moet horen om ook daadwerkelijk te kunnen groeien!

Wij houden daarbij niet zo van de standaard manieren van werken. Leren doe je door erop uit te trekken, de onderwerpen die we bespreken te ervaren, toe te passen in de praktijk. En zo kom je stapje voor stapje bij het bereiken van je doel.

Achtergrond

Performance - & Mental Coaching is gericht op het behalen van je doel(en): de Toekomst. Simpel gezegd betekent deze vorm van coachen (die ook wel Life Business Coaching wordt genoemd) dat je bewust niet te veel stil staat bij problemen, maar eerder kijkt naar wat werkt wel, wat heeft ergens anders (ook) gewerkt, wat geeft vertrouwen, wat deed je op het moment dat het goed ging, etc. Het uitgangspunt is niet een struikelblok of een issue, maar een te behalen, vaak zakelijk, doel. Positief, vanuit je kracht! Essentieel onderdeel hierbij is ook de verandering die je zelf moet doormaken en de verantwoordelijkheid die je zelf moet nemen om dat doel te bereiken. Waar ligt je kracht en hoe zet je die het meest effectief in ten gunste van je doel.

Omdat deze vorm van coachen zeer oplossingsgericht en resultaat gedreven is, is het uitermate geschikt om in een korte tijd veel te bereiken, zowel in relatie tot je doel (de ‘harde’ kant) als ook in je eigen persoonlijke groei (de ‘zachte’ kant)!

Ik wil meer weten